Menu
7. 1. 2021

Věrnostní a motivační akce LOVU ZDAR 2021&2022

Velmi si vážíme vaší důvěry, kterou jste dali značce New Holland a jejím autorizovaným prodejcům v České a Slovenské republice při výběru svého stroje.

 decoding

Velmi si vážíme vaší důvěry, kterou jste dali značce New Holland a jejím autorizovaným prodejcům v České a Slovenské republice při výběru svého stroje. Našim cílem je, aby vám technika sloužila maximálně hospodárně a spolehlivě po celou dlouhodo dobu své životnosti a abyste na 100 % využili její technický potenciál.

Základem hospodárného a spolehlivého provozu stroje je jeho pravidelná údržba s využitím originálních náhradních dílů a autorizovaného servisu. Proto jsme pro vás připravili zajímavý věrnostní program, jenž jde nad rámec standardních obchodních podmínek a věříme, že vás bude motivovat k využívání originálních náplní, spotřebních a náhradních dílů i předsezónních a posezónních servisních akcí. V rámci věrnostního programu vám také budeme dávat typy na užitečné vylepšení vašeho stroje. Je nám jasné, že největší motivací pro využívání poprodejních služeb od autorizovaných servisů New Holland jsou minimální prostoje, rychlé a odborné servisní služby včetně konkurenceschopných cen náhradních dílů. Budeme ale rádi, pokud se věrnostní program New Holland stane tím správným kamínkem, který přesně zapadne do mozaiky celkové spokojenosti s technikou New Holland. 

Po přihlášení s vámi Autorizovaný servis sjedná cílové obraty v servisu a náhradních dílech u techniky New Holland (CNH original parts). Se stanovenými cíli se pojí tři skupiny odměn. Pokud v domluveném období dosáhnete některého ze stanovených cílů můžete si vybrat užitečný dárek pro lovce a střelce z příslušné skupiny. Účasti ve věrnostním programu nepromeškáte správný čas na přípravu stroje, získáte informace o zajímavých akcích v oblasti servisu a náhradních dílů a ve chvílích volna si můžete užívat odměny za správnou péči o stroj při aktivitách, které máte rádi.

Přihlášení a více informací naleznete